• Facebook
  • Instagram

Hoitohuone YourVisionin tietosuojakäytäntö

COPYRIGHT © 2019 by

HOITOHUONE YOURVISION

DESIGN BY ART OF JULY OY

RENTOUTUSOHJAUS

Kaikilla meillä on tapamme rentoutua ja saada tunne, jossa sekä keho että mieli ovat tasapainossa ainakin hetkellisesti.

 

Rentoutus tasapainottaa vasemman ja oikean aivolohkon. Kiireisessä arjessa vasen aivolohko toimii yleensä aktiivisemmin. Kun oikea aivolohko aktivoituu, niin intuitio ja luovuus pääsevät valloilleen. Lihasjännityksiä ja kuona-aineita pääsee vapautumaan, joten rentoutuessa keho saa samalla myös monipuolista hoitoa ja puhdistuu.

Ylimääräiset negatiiviset asiat pääsevät pois päivätajunnasta ja saamme tilaa ratkaisuille, joita olemme ehkä jo odottaneet tuleviksi oivallusten kautta.

 

Ei siis ole sattumaa, että maailman mullistavimmat keksinnöt ovat syntyneet rentoutuneessa mielentilassa.

Rentoutuneena olemme myös valmiina ottamaan positiivisia, elämäämme parantavia uskomuksia huonojen ajatusmalliemme tilalle.

 

Rentoutusohjauksessa pyritään syvään rentoutuneeseen olotilaan ja aitoon läsnäoloon oman mielemme kanssa. Samalla alitajuntamme tuo meille tietoa ja oivalluksia sen hetkiseen elämäntilanteeseen liittyen.

 

Kun mielemme on saanut hiukan tilaa huolista ja muista ajatuksista, voi nämä oivallukset nousta tietoisuuteen sekä ohjauksen aikana että paljon myöhemmin.