• Facebook
  • Instagram

Hoitohuone YourVisionin tietosuojakäytäntö

COPYRIGHT © 2019 by

HOITOHUONE YOURVISION

DESIGN BY ART OF JULY OY

INTUITIIVINEN ENERGIAHOITO

Hoito avaa tunteita ja tuo pintaan asioita, jotka ovat ajankohtaisia. Se  auttaa 

löytämään omaa itseäsi tärkeiden kysymysten äärelle. Hoito on joka kerta erilaista ja näin se palvelee vastaanottajaa parhaiten.

 

Hoito tapahtuu hoitopöydällä leväten vaatteet yllä. Sen aikana hoitaja kuljettaa käsiään asiakkaan kehon ympärillä ja voi koskettaa keveyesti.

Hoidettavalle voi tulla erilaisia tuntemuksia, esimerkiksi lämmön, paineen, aaltojen, kivun tuntemuksia, mutta voi olla ettei niitä ole lainkaan tai ne ovat yksilökohtaisia. Jotkut saavat myös muistikuvia tai tunnelmakuvia menneisyydestä.

Monet nukahtavat ja hoidossa voi tulla oivalluksia fyysiseen vaivaan tai henkiseen pahaan oloon, joko hoidettavalle itselleen tai hoitajan välityksellä.

Nämä oivallukset voivat olla asioita, joita sinun sisimpäsi on yrittänyt vuosikausia kertoa, muttet ole kuunnellut ennen kuin ne tulevat välittäjän kautta.

 

Näin lähtee  hellävaraisesti käyntiin se, mikä on hyväksi juuri jokaisen omassa tilanteessa. Tämän hoitomuodon kautta voi saada apua fyysisiin vaivoihin, mutta myös voimaa, lohtua, jaksamista ja uusia ideoita, rohkeutta omaan henkiseen kasvuun.