• Facebook
  • Instagram

Hoitohuone YourVisionin tietosuojakäytäntö

COPYRIGHT © 2019 by

HOITOHUONE YOURVISION

DESIGN BY ART OF JULY OY

KOKEILE:

 

HERMORATAHIERONNAN NÄYTEHOITO​

Jos haluat kokeilla hoitoa, mutta epäröit esim. hoidon pituutta (normaalipituus 2 h), voit tulla ensin näytehoitoon, jonka pituus on  45 min -

1 tunti.

Hoidon aikana saat käsityksen hermoratahieronnasta ja sopiiko se sinulle. Näytehoidossa hierotaan kasvojen alueen pisteitä, päänalue, niskanikamat, hartiat, olkapäät, käsivarret, kämmenet ja sormet.

 

Näytehoito ei vastaa kokonaisvaltaista keskushermoston toimintaa parantavaa hermoratahierontaa, mutta on erittäin rentouttavaa ja voi jo sinänsä auttaa erilaisissa hartia-niskaongelmissa ja päänsäryissä.

Tervetuloa rentoutumaan!

HERMORATAHIERONTA 

 

HUOM: Hoidon normaalipituus 2 h - Voit ottaa ensin 45 min - 1 h näytehoidon.

                                                    

Tämä hoitomuoto perustuu vanhaan kiinalaiseen lääketieteeseen ja sopii kaikille ja kaikenikäisille. Poikkeuksena on raskaana olevat tai juuri leikkauksessa olleet (2 kk). Hyvä terveys on monille itsestäänselvyys josta ei tule huolehdittua tarpeeksi, ennen kuin se alkaa rakoilla.

 

Miten saamme erilaisia vaivoja

Hyvinvointimme koostuu monista asioista esim. ruokavalio, perimä, stressi, sosiaaliset suhteet, tupakointi, liikunta, omat asenteet ja elintavat yms. Jonkun osa-alueen heikkous vähentää kuitenkin kehon hermotustoimintaa ja puolustusjärjestelmää. Tällöin voi ruoan imeytyminen kärsiä ja syntyy ravitsemuksellinen puutostila. Kun kehoon kertyy vielä paljon kuona-aineita huonon hermotuksen takia (munuaiset, maksa, keuhkot ja iho ei toimi kunnolla), on kysymyksessä kehon oma myrkytystila. Seurauksena siitä saamme erilaisia vaivoja ja sairauksia.

 

Miten hoidetaan

 

Hermoratahoidossa kuntoutetaan ääreishermosto ja saadaan keskushermosto (aivot, selkäydin) hoitamaan tehtäviään paremmin. Tuloksena kaikki toiminnot elpyvät ja kehon omat parannusvoimat alkavat toimia. Hoito elvyttää, puhdistaa, kuntouttaa kehon toiminnot ja sopii hyvin perinteisen lääketieteen rinnalla käytettäväksi hoitomuodoksi. Näin hoidetaan samanaikaisesti syytä ja seurausta. Hoidosta voisi sanoa sen olevan kuin akupunktiota ilman neuloja.

 

Paranemiskriisistä

 

Hoidot saattavat aiheuttaa aluksi paranemiskriisin. Näin tapahtuu usein kroonisissa sairauksissa, joissa on tyypillistä kuona-aineiden kerääntyminen. Elimistöstä alkaa poistua paljon kuona-aineita ja myrkkyjä. Sen oireina voivat olla päänsärky, pahanhajuinen hengitys, ihottuma, liman eritys, kuume, säryt, jne. Hoitoa ei tulisi kuitenkaan keskeyttää, vaan tulee odottaa tilanteen normalisoitumista, jolloin parantuminen voi alkaa.

                                                                                 

 

 SUOSITTELEN HERMORATAHIERONTAA

  • kun haluat pysyviä paranemistuloksia pitkällä tähtäimellä

  • kun haluat rentoutua hyvin

  • kun haluat ennaltaehkäistä sairauksia ja vaivoja

                                                 

HOITOAIKOJA

Omakohtaisesti nopeimmin apua saanut ryhmä on hermoperäisistä kivuista ja säryistä, migreenistä kärsineet. Erilaiset aineenvaihduntaongelmat ja jännitystilat, lihasrasitukset ja vaivat ovat parantuneet kiitettävän nopeasti.

Pitempiaikaisista, kroonistuneista vaivoista ja sairauksista kärsivät joutuvat olemaan hieman kärsivällisempiä hoitotulosten suhteen, sillä pitkään olleet vaivat vaativat pitkän paranemisprosessin.

Kehossa tapahtuu kuitenkin koko ajan muutoksia parempaan suuntaan hoitojen välillä, vaikka hoidot alkujakson jälkeen ovatkin 1-2 kertaa kuukaudessa. Paranemisprosessi on käynnistynyt.

 

Hermoratahieronnan hoitokerta kestää noin 2 tuntia. Käsittelyn tehostamiseksi hoitoja otetaan aluksi 5x2 tuntia noin kuukauden aikana, sen jälkeen yksilöllisesti noin 1-2 kertaa kuukaudessa, kunnes vaivat ovat poissa. Vaivojen häviämisen jälkeen on tärkeää jatkaa hoitoja muutamia kertoja vuodessa.