• Facebook
  • Instagram

Hoitohuone YourVisionin tietosuojakäytäntö

COPYRIGHT © 2019 by

HOITOHUONE YOURVISION

DESIGN BY ART OF JULY OY

Tule mukaan Young Living

toimintaan! Alla lisätietoa

Young Living -jäsenyydestä.

Tervetuloa ihanien öljyjen maailmaan!

 

Young Living  tuli minulle tutuksi ostaessani muutaman öljypullon asiakashoitoihin. Hyvin nopesti huomasin miten paljon muuta tähän tuoksuvaan maailmaan littyy. Siinä yhdistyy yhteisöllisyys, välittäminen, ystävyys, inhimillisyys, arjen ilo, hyvinvointi ja niiden jakaminen kaikille halukkaille.

 

Pidän Young Living Öljy iltoja hoitolassani, joihon olet aina tervetullut.

Ilta on täynnä ihania tuoksuja, kokeiluja, kertomuksia eri öljyistä ja niiden hyödyistä eri tilanteissa. Usein iltaan voi sisältyä myös rentoutushetki, joogaa , shindoa tai muuta mielenkiintoista. Öljytapaamiset ovat ilmaisia ellei niihin kuulu jotain ylimääräistä, josta mainitaan erikseen.

(Katso kalenteri)

 

Jos haluat pitää ystäviesi kesken rentouttavan öljyily illan kotonasi tai hoitolassani, ota yhteyttä!

 

Eteerisiä öljyjä on käytetty vuosituhansia eri kulttuureissa parantamiseen, sekä kehon ja tunnetilojen tasapainottamiseen. Terapiakäytön väheneminen sai öljyjen vaikutukset unohduksiin pitkäksi aikaa, kun niitä alettiin käyttää kosmetiikassa.

 

Nyt laadukkaiden öljyjen käyttö on tulossa hyvää vauhtia takaisin ja monet ymmärtävät laatuerojen  merkityksen terveyden tukemisessa. Hajuaisti on erittäin tärkeä osa elämäämme ja se vaikuttaa tunnekeskukseen hyvin laajasti. Hajuaistin menetys voi jopa aiheuttaa masennuksen. Tuoksut ovat tärkeitä kokonaisvaltaisen hyvinvointimme vaalimisessa.

 

Miksi juuri Young Living

 

Young Living öljyt ovat ainutlaatuisia, 100% terapeuttisen tason öljyjä.

Niihin ei ole lisätty mitään eikä niistä ole otettu mitään pois.

 

Minulle hoitajana - ja uskon että sinullekin - on tärkeää tietää, miten öljyt ovat valmistettu. Dr. David Stewart on kehottanut kysymään eteerisiä öljyjä valmistavilta yrityksiltä nämä 12 kysymystä. (12 kysymystä by Dr David Stewart).

 

Vaikka aitona markkinoituun öljyyn ei olisi suoranaisesti lisätty synteettistä kemikaalia, voi myös olla, että öljy on peräisin kloonatusta hybridikasvista.

Aito kyllä, mutta terapeuttiset ominaisuudet vähäiset tai ei lainkaan.

Mm. lavandinöljy saadaan  tuoksumaan laventeliöljyltä lisäämällä synteettistä linalyyliasetaattia. Tai piparminttu on voinut kulkea usean tislausprosessin läpi.

Kun tietyt yhdisteet tislataan pois tuotteesta, tuote tuoksuu makeammalle ja käy paremmin kaupaksi.

 

Opastan ja neuvon mielelläni, miten ja mihin tarkoitukseen öljyjä käytetään.

Ensimmäisen tiauksen yhteydessä liitän sinut myös jäseneksi  kaikille injoy-tiimin fb-sivuille, jos sinulla on fb-tili.

 

Kaikki näiden sivujen ja injoy-sivujen tieto koskee vain Young Living -tuotteita, jos käytät muiden valmistamia eteerisiä öljyjä, noudata heidän ohjeitaan. Näitä tuotteita ei ole tarkoitus käyttää korvaamaan lääkärin tutkimuksia, hoitoa tai lääkkeitä.

 

Allergiareaktioista

 

Positiivista on, että usein juuri hajuille herkistyneet ihmiset pystyvät käyttämään Young Living öljyjä, koska he itse asiassa ovatkin herkistyneet eri synteettisille kemikaaleille, eivätkä itse öljyille.

 

Seed to seal -laatutakuu

 

Tarkoittaa luottamusta ja turvallisuutta tuotteita kohtaan. Koko tuotantoprosessi täyttää tiukat laatuvaatimukset ja laatukriteerit. Young Living kerää itse siemenet, kylvää uudet kasvit, kasvattaa ne ja korjaa sadon, tislaa ja pullottaa öljyt ja lopuksi sinetöi pullon itse. Näin pullon käyttäjä tietää varmasti, mitä pulloon on laitettu.

 

Omat viljelytilat

Kasvien viljelyä Äiti Maata kunnioittaen. Kasvi kasvaa ympäri maailmaa juuri siellä, missä sen terapauttiset ominaisuudet ovat opitimaalisimmassa ympäristössä parhaiten hyödynnettävissä.

 

Öljyn laatuun ja sen terapeuttisiin ominaisuuksiin vaikuttavat mm. luonnolliset ainesosat, maaperän laatu, käytetyt lannoitteet (luomu/ kemiallinen),

maantieteelliset ja ilmastolliset olosuhteet, sekä se, millaisissa olosuhteissa sato korjataan,  millaisilla laitteilla öljy tislataan, mm sadonkorjuuajankohta vaikuttaa öljyn ominaisuuksiin. Vaikuttaa maagiselta, mutta tämä on maanviljelijöiden vanhaa knowhow-perintöä.

 

Gary ja Mary Young ovat tehneet elämän työnsä eteeristen öljyjen maailmassa ja ne ovat heille kutsumus ja elämäntapa. He ovat tuoneet parhaat mahdolliset öljyt kaikkien saataville. Uuden elämäntavan  ja uusien ystävien lisäksi monet ovat saaneet itselleen uuden elinkeinon  öljyjen avulla.

 

Young Living -tuotteissa yhdistyy parhaat tuotteet ja paras ymmärrys maanviljelyä sekä ympäristön kemikaalitonta puhtautta  ja luonnon suojelua ajatellen.

 

Yhtiön arvot eivät ole sanahelinää vaan toteutuvat käytännössä eri tavoin.

Tarkoitus – Hyvinvointi – Vauraus

 

Kun yksittäiset ihmiset alkavat voida hyvin, sama hyvinvointi leviää kaikkialle, myös eri yhteisöihin ja yrityksiin.