• Facebook
  • Instagram

Hoitohuone YourVisionin tietosuojakäytäntö

COPYRIGHT © 2019 by

HOITOHUONE YOURVISION

DESIGN BY ART OF JULY OY

ASIAKASPALAUTTEET

Shindo

"Olin tutustumassa shindoon Marjutin tunnilla enkä oikein tiennyt mitä odottaa. Suurin osa oli ensikertalaisia ja se ei haitannut lainkaan. Marjut ohjasi meitä selkeästi ja opetti venyttelyjä kädestä pitäen. Reilun tunnin kestäneen session aikana käytiin läpi vain muutama liike, mutta aika ei silti käynyt pitkäksi. Tunnin jälkeen olo oli rentoutunut ja jopa pitkään jumissa ollut niskani tuntui rennommalta. Ehkä kuvaavampaa oli se, että olo oli viluinen, mikä kertoo vaikutuksen menneen pintaa syvemmälle. Seuraavana päivänä sain tuntemuksia silmäni alle, jota ihmettelin, kunnes kuulin mahameridiaanin alkavan juuri siitä ja maha minulla onkin aina ollut ongelmana. Lajia voi suositella kaikille, erikoisesti meille suorituskeskeisille ihmisille jotka eivät kunnolla osaa rentoutua. Yhtä hyvin se sopii lempeiden lajien ystäville, joiden keho ei kestä rankkoja harjoituksia."

Nelikymppinen juminiska

 

Hermoratahieronta​

"Olen yli seitsemänkymppinen nainen, sairastanut paksusuolisyövän ja saanut sytostaattihoitojen seurauksena neuropatian jalkateriin, joka ilmenee puutumisena ja pistelynä. Olen käynyt hermoratahieronnassa 11 kertaa ja jonkin verran on ongelmat helpottuneet, varsinkin pistely on vähentynyt, joten kyllä hoidosta on ollut hyötyä."

 

Iän tuomat krempat

"Olen käynyt Marjut Shweekin hermoratahieronnassa vuodesta 2012 ja käyn edelleen noin joka toinen kuukausi. Iän myötä on tullut monia "kremppoja": pakarat kiristää, selkä vaivaa, päänsäryt ovat sitkeitä jne.

Hoito on ollut MAHTAVAA! Hoitaja on IHANA! Suosittelen hoitoa kaikille. Yritän edelleen raapia rahat aina kasaan että pääsen Marjutin hoidettavaksi "

Nainen 63v.

 

Päänsärky

"Olin kärsinyt päänsärystä useampia viikkoja. Tavalliset apteekista saatavat lääkkeet eivät auttaneet ja lääkärin määräämä lihasrelaksanttikuuri auttoi vain väliaikaisesti. Etsin muita keinoja päästä eroon päänsärystä ja löysin internetistä hermoratahieronnan. Varasin ajan näytehoitoon. Kehoni reagoi ja tunsin, miten se huusi haluavansa lisää. Näytehoidon jälkeen oli pakko varata aika seuraavalle hoidolle. Päänsärky helpotti jokaisen hoitokerran jälkeen. Kehoni reagoi hieman eri tavoin, aloin tulla tietoisemmaksi itsestäni. Erittäin voimakkaasti oikeakätisenä, -jalkaisena ja -silmäisenä koko kehoni vasen puoli tuli tutummaksi. Tämä edesauttoi fyysisen tasapainon löytymisessä. Hermoratahieronta on juuri sitä, mitä oma kehoni kaipasi ja voin suositella sitä sydämellisesti kaikille muillekin."

Eeva        

 

Neurologiset hermovauriot

 

"Minulla todettiin selkäytimessä kasvain vuonna 2007. Leikkaus tehtiin nopeasti ja koepaloja otettiin, kasvain oli onneksi hyvälaatuinen, mutta sitä ei saatu poistettua. Leikkauksen jälkeen tuli hermovaurioita ja puutumisia oikeaan jalkaan, jalkapohjiin, pohkeisiin, pakaroihin, virtsarakkoon yms. Sinnittelin kipujeni kanssa aikani, en suostunut käyttämään vahvoja särkylääkkeitä, joten tutustuin hermoratahierontaan. Kävin Marjutin hoidossa viiden kerran sarjan ja sen jälkeen noin kerran kuukaudessa. Hermoratahieronta tehosi niin, että  puutuminen ja pistely hävisivät, virtsarakon toiminta normalisoitui, kasvain on pysynyt ennallaan. Kerroin neurologin vastaanotolla, että käyn hermoratahieronnassa, hän sanoi että se on oikein hyvä. Marjut on ihana hoitaja, häneltä saa myös neuvoja ruokavalion ja vitamiinien suhteen.  Suosittelen!"

Maija    

 

Palautteeni sinulle, Marjut

"Haluaisin sinun tietävän tyytyväisyyteni työhösi. Käytyäni nyt säännöllisesti luonasi hermoratahieronnassa on oloni kohentunut huomionarvoisesti.

Kärsittyäni selkäkivuista nuoresta aikuisesta asti, ovat nyt selkäkivut huomattavasti helpottuneet ja jäseneni vetreytyneet. En voi olla muuta kuin tyytyväinen hoitoihisi . Haluaisinkin näin tuoda ilmi kiitollisuuteni hoitoihisi."

Heljä G.                             

  

Asiakaspalaute reikistä

 

"Olet empaattinen ja lämmin hoitaja. Hoidolla on ollut energisoiva ja onnellistuttava vaikutus. Hoito on lisännyt sisäisen rauhan kokemusta."

t. Marja-Leena

 

Reiki

"Olen ollut kaksi kertaa Marjutin energiahoidossa. Kummatkin kerrat ovat olleet voimakkaita ja vaikuttavia. Olen ollut aiemmin muutaman kerran muillakin energiahoitajilla, mutta Marjutin hoidot ovat olleet minulle ehdottomasti ylitse muiden. Toisesta kerrasta jäi mieleeni valtava energiatuuli, joka pyörteen tavoin siivosi pääni sisällä pyörivät ajatukset ja rentoutti koko kehon.

Oivallukset, joita Marjut välitti osuivat myös hyvin tilanteeseeni monin tavoin. Suosittelen. Ehdottomasti."

Tiina K.